Home | Buitenland | Kolgjini in actie voor het goede doel

Kolgjini in actie voor het goede doel

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Kolgjini in actie Kolgjini in actie

STOCKHOLM- Denk niet dat de sport niets doet voor de mensheid. Binnenkort wordt tijdens een veiling een jaarling van Lutfi Kolgjini geveild voor het goede doel, een verschijnsel dat we eerder ook in Nederland bij de 2 Companions Sale al zagen.

Kolgjini veilt een hengstje van Broadway Hall en Add a Lil Bourbon, waarbij de baten ten goede komen aan WaterAid, een organisatie die zich sinds 1981 inzet voor de realisatie van schoon drinkwater en goede sanitaire voorziningen. De merrie Add a Lil Bourbon komt uit de moederlijn van Prix d'Amerique-winnares (1974) Delmonica Hanover. Die merrie was ooit met haar verkoopprijs van $ 400.000 de duurste fokmerrie ooit, al hebben we het dan wel over 1978... Kolgjini veilt een hengstje van Broadway Hall en Add a Lil Bourbon, waarbij de baten ten goede komen aan WaterAid, een organisatie die zich sinds 1981 inzet voor de realisatie van schoon drinkwater en goede sanitaire voorziningen. De merrie Add a Lil Bourbon komt uit de moederlijn van Prix d'Amerique-winnares (1974) Delmonica Hanover. Die merrie was ooit met haar verkoopprijs van $ 400.000 de duurste fokmerrie ooit, al hebben we het dan wel over 1978...

 

 

 

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: