Home | Buitenland | Tchao de Loiron wint ook in zwaarder geweld

Tchao de Loiron wint ook in zwaarder geweld

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Tchao de Loiron Tchao de Loiron

VINCENNES - In de Prix Ovide Moulinet heeft Tchao de Loiron maandag zijn ongeslagen status weten te behouden. In deze met

De laatste winnaars van deze klassieker waren Severino (2011) en Ready Cash (2010). Op de erelijst staan verder grote namen als Noble Atout (in 1984 met Jan Kruithof), Tenor de Baune, General du Pommeau en Offshore Dream.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: