Home | Buitenland | Mardi Gras kent veel Hollandse inbreng

Mardi Gras kent veel Hollandse inbreng

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Michelle Kokkes Michelle Kokkes

KUURNE - De jaarlijkse Mardi Gras Meeting op de baan van het Belgische Kuurne (21 februari) heeft veel belangstelling getrokken van Nederlandse deelnemers. In de derde koers van de dag zien we Nick Hollenberg in een mont

In de vijfde koers zien we onder meer Saint Martin (met Cees de Leeuw), Socrate Garrettois (Hugo Langeweg Jr) en Ray Turgot, die wordt getraind door Jan van Dooyeweerd. Een koers later stuurt trainer Henk Grift zijn Untouchable namens Vibelzee de baan in en wordt Fred Lukje's Sevigny de l'Augre gereden door Reinier Feelders. Laatstgenoemde komt voor eigenaar Christian Spee ook in actie met Rafale d'Eronville, die in de zesde koers stuit op Quatuor du Bouffey met Stefan Schoonhoven. In het topnummer is er de rentree van de Europese crack Commander Crowe.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: