Home | Buitenland | Vitesse Charisma mist zege op sneeuwpiste

Vitesse Charisma mist zege op sneeuwpiste

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
winterweer_001 winterweer_001

MITTERSILL - In Oostenrijk zijn de zogenoemde 'schlittenrennen' waanzinnig populair en worden massaal bezocht. Regelmatig zijn ook Nederlandse dravers actief in deze koersen.

Zaterdag was in Mittersill bijvoorbeeld Vitesse Charisma tweede in handen van Matthäus Zimmermann en werd Zabel Frisia vierde met Mario Zanderigo. De koers werd gewonnen door Rocca Marina SL, die in Oostenrijk werd gefokt door Fred Hoven. Laatstgenoemde kennen we ook als de fokker van de Duitse Derbywinnaar Oscar Schindler SL.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: