Home | Buitenland | Opnieuw zege Diablo Boko

Opnieuw zege Diablo Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Diablo Boko won ook bij ons Diablo Boko won ook bij ons

MALMÖ - Voor de vijfde maal sinds zijn overgang naar Zweden heeft Diablo Boko een overwinning in zijn nieuwe vaderland geboekt. De ruin was in zijn nieuwe specialiteit, de montékoersen, de snelste in 1.16,7 over 2140 meter.

Hij werd gereden door Henriette Larsen, die eerder al enkele ereplaatsen met de draver behaalde. Bij ons was de zoon van From Above en Uranie vrijwel voortdurend in het geld en was hij met Hugo Langeweg onder meer de sterkste in de Troost Derby D. Hij verbeterde dit jaar onder het zadel op Aby nog zijn record naar 1.12,6, voor de kar kwam hij reeds tot 1.12,7.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: