Home | Buitenland | Bold Eagle op jacht

Bold Eagle op jacht

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Bold Eagle op jacht

VINCENNES - Bold Eagle gaat komend weekeinde op jacht naar de winst in de Prix du Bourbonnais. Hij doet dat zondag in een koers waarvoor nog negentien paarden aangegeven staan.

Trainer Sebastien Guarato heeft trouwens al enkele paarden die normaliter eind januari starten in de Prix d’Amérique en daar zou er zondag weer een bij kunnen komen met verder potentiële starters als Valko Jénilat, winnaar van de Bretagne, Carat Williams, de lijstaanvoerder van de C-jaargang, en Booster Winner.

Daniel Redén zet zwaar geschut in met Lionel, Propulsion en Wild Honey. Verder zien we namen als Bélina Josselyn, Bird Parker, Briac Dark en de van de zijn onfortuinlijk verlopen Giganten bekende Ringostarr Treb.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: