Home | Buitenland | Dubbel voor Stefan Schoonhoven

Dubbel voor Stefan Schoonhoven

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Dubbel voor Stefan Schoonhoven

HAMBURG - In Hamburg scoorde Stefan Schoonhoven maandag twee zeges. Tijdens deze lucratieve PMU-meeting deed hij dat met respectievelijk Hour of Power en Dark Witch Sisu.

Hour of Power noteerde een winnende tijd van 1.17,1 over 2200 meter. De driejarige zoon van Pastor Stephen is eigendom van Van Bruggen Stables en won voor de tweede keer op rij.

Dark Witch Sisu was nog wat sneller. De merrie van ‘Noaske Foar’ zette over dezelfde afstand een tijd van 1.16,5 op de klokken. Ze is Zweeds geregistreerd, maar verhuisde naar ons land. In Duitsland was ze nog nooit buiten de eerste twee.

Winst was er ook voor de door Jean Huls gefokte Skyfall (Virgill Boko-Uschi Rich) die in een rappe 1.15,7 zijn favorietenstatus wist te bevestigen. Hij werd gereden door Michael Larsen. Skyfall is het één jaar jongere broertje van de in het noorden van Europa actieve Hoogerland en won in Hamburg al de hoog aangeprezen Kurt Hörmann-Memorial.

Fokker John Bootsman zag Harley Boko winnen met Johnny Jörgensen. De Zweedse zoon van From Above en Carmen Boko was de snelste in 1.18,8 over 2200 meter. Het was zijn eerste start in Duitsland.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: