Home | Buitenland | Zege voor Helios di Quattro

Zege voor Helios di Quattro

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Zege voor Helios di Quattro

STOCKHOLM – Voor de ruin Helios di Quattro kon woensdag op de baan van Solvalla de eerste winst in zijn loopbaan worden genoteerd. Met trainer Per Lennartsson als rijder zette de zoon van Ready Cash een winnende tijd van 1.16,9 over 2140 meter neer.

Dat was goed voor een eerste prijs van zo’n vier mille. Hij heeft inmiddels een record van 1.15,9, eveneens gelopen op Solvalla.

De door de Bolswardse Stal Quattro (Eikema en De Jong) gefokte draver is een zoon van Beau di Quattro, op haar beurt een dochter van Pia Victory, moeder van de goede Golddigger (in 2009 winnaar van de Grote Prijs der Lage Landen) en grootmoeder van Emma di Quattro (Breeders Crown-winnares in Duitsland).

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: