Home | Buitenland | Weer winst Farah diba River

Weer winst Farah diba River

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Farah diba River (Archieffoto) Farah diba River (Archieffoto)

BJERKE - Farah diba River begon haar loopbaan destijds bij Jeroen Engwerda met twee zeges, maar de beloftevolle start kon ze vervolgens niet helemaal inlossen, hoewel ze later ook nog eens sterk won in Wolvega. Inmiddels is ze actief in Noorwegen, waar ze woensdag won in Bjerke.

Dat gebeurde met vaste rijder Magnus Teien Gundersen, die haar in 1.15,0 over 2100 meter naar de winst stuurde. Inmiddels heeft de merrie al een heel goed record van 1.12,1 dat ze over de mijl liep, eveneens op de baan van Bjerke. Ze is een dochter van Passing Renka en Zoelaj River.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: