Home | Buitenland | Opnieuw winst Guido di Quattro

Opnieuw winst Guido di Quattro

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Opnieuw winst Guido di Quattro

TAMPERE – In het Finse Tampere kon dinsdag de derde zege worden bijgeschreven op de palmares van Guido di Quattro. De ruin was de snelste met Antti Teivanen in een koers over 2100 meter.

De door de Bolswardse fokkers in het Zweedse stamboek genoteerde draver verbeterde zijn record met ruim een volle seconde naar 1.15,9. Hij werd destijds bij de Grand Prix Sale in Duitsland afgeslagen voor 13.000 euro. Moeder Sanne Idzarda bracht eerder al een ‘klassieke’ winnares met My Love Di Quattro.

 

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: