Home | Buitenland | Succes voor Frank Boko

Succes voor Frank Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Succes voor Frank Boko

HAGMYREN – De openingskoers in het Zweedse Hagmyren werd donderdag een prooi voor Frank Boko. De vijfjarige ruin was de snelste met Kent Akerlund, die voor de eerste maal achter de winnaar plaatsnam.

De winnende tijd was 1.17,1 over 2160 meter en dat was voldoende om de twintig meter handicap op de paarden uit het eerste band weg te poetsen. Het was de vierde zege in de loopbaan van de zoon van de productieve merrie Feel So Fine. Die inmiddels overleden merrie kreeg dertien kinderen, waarvan meerdere heel succesvol op de koersbaan waren.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: