Home | Buitenland | Duitse zege voor Hector Boko

Duitse zege voor Hector Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Duitse zege voor Hector Boko

GELSENKIRCHEN – De in Zweden voor Lutfi Kolgjini actieve Hector Boko heeft zijn eerste zege sinds zijn recente overgang naar Duitsland te pakken. In Gelsenkirchen won hij met Michael Nimczyk in 1.15,5 over 2000 meter.

Hector Boko is een zoon van Yucca Boko, één van de beste en snelste Nederlandse dravers ooit. Zo won ze de Sweepstakes en de Derby voor eigenaar Willem van der Meer en was ze later ook in Zweden nog zeer succesvol.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: