Home | Buitenland | Fabiene door Yvonne Wagenaar naar eerste zege gestuurd

Fabiene door Yvonne Wagenaar naar eerste zege gestuurd

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Fabiene door Yvonne Wagenaar naar eerste zege gestuurd

GELSENKIRCHEN – Voor Yvonne Wagenaar was er op de baan van Gelsenkirchen een leuk succes met Fabiene. De merrie won als outsider in de tweede koers van de dag.

Het was de eerste winst in de loopbaan van de door Joop Roelofsen gefokte merrie die in bezit is van de familie Wagenaar. Ze verbeterde bij deze gelegenheid haar record naar 1.18,8. De merrie komt uit een succesvolle moederlijn, zo bracht overgrootmoeder Deary Liesbos paarden als  Isydoro (1991), Sir Kali (2000) en vooral de Europese topper Strong Boy (2003).

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: