Home | Buitenland | Hillary Boko naar nieuw record

Hillary Boko naar nieuw record

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Hillary Boko naar nieuw record

ESKILSTUNA – In het Zweedse Eskilstuna boekte de driejarige merrie Hillary Boko de tweede overwinning in haar loopbaan. De merrie deed dat als favoriete met Jorma Kontio als rijder. Daarbij verbeterde ze met haar tijd van 1.14,7 over 1640 meter meteen haar record met drietiende seconde.

Hillary Boko is een dochter van de Finse merrie Laura Kemp die we onder meer kennen als de moeder van Arazi Boko die meerdere keren succesvol was op Vincennes en de Farjestads Jubileumslopp op zijn naam schreef.  

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: