Home | Buitenland | Weer winst voor Goeie Gozer

Weer winst voor Goeie Gozer

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Weer winst voor Goeie Gozer

JARLSBERG – Het gaat in Noorwegen prima met de door Stoeterij Yzeren Hein gefokte Goeie Gozer. De ruin die met Dion Tesselaar nog won in Wolvega, behaalde in Jarlsberg zijn vijfde overwinning op Noorse bodem.

Dat gebeurde in een winnende tijd van 1.16,1 in handen van Asbjorn Tengsareid waarmee onder meer landgenoot Emilio Scott (ongeplaatst) werd verslagen. Eerder verbeterde hij zijn record al naar 1.14,7 op de baan van Bjerke. Goeie Gozer (Armbro Embellish-Pin Up) werd tijdens een Unitrotveiling enkele jaren geleden ingehouden. Pin Up was zelf ook in Noorwegen actief en liep er zelfs een baanrecord voor drie jaar oude merries in Bjerke.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: