Home | Buitenland | Sterke zege voor Gentleman

Sterke zege voor Gentleman

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Gentleman (Archieffoto) Gentleman (Archieffoto)

KOPENHAGEN – In Denemarken was er op de baan van Charlottenlund een snelle zege van Gentleman in 1.14,5 over 2000 meter.

De door Jean Huls gefokte draver is na een korte periode bij Dion Tesselaar sinds eind 2016 actief in Denemarken. De hengst won er inmiddels al zes keer. Dit keer werd hij voor de eerste maal gereden door Dennis Kristiansen. Komende week komt hij weer in actie met vaste rijder Marc Baek Nielsen, met wie hij ook al vierde werd in de Aalborg Store Pris. Die koers kent winnaars als I’m A Photo, Stelton, Tycoon Conway Hall en dit jaar Bastian T.

 

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: