Home | Buitenland | Zeges Buck Boko en Herrera Boko

Zeges Buck Boko en Herrera Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Zeges Buck Boko en Herrera Boko

ROVANIEMI – Nog altijd is Buck Boko met succes actief in Finland. In Rovaniemi behaalde de veteraan zijn tweede seizoenzege, hetgeen alweer de 32e overwinning in zijn loopbaan betekende.

De zoon van Offshore Dream en Lovely Kemp (ook de moeder van Flynn Boko) zegevierde in 1.17,6 over 3100 meter. Dat gebeurde in handen van Mikael Niva. De oud-winnaar van de Kultaloimi Guldtacket (2016) heeft intussen een record van 1.12,4.

Tijdens dezelfde meeting was er ook een overwinning voor Herrera Boko (Conway Hall-Adena Boko) die daarmee zijn derde seizoenzege boekte. Met Kari Alapekkala noteerde de ruin een winnende tijd van 1.16,1 over 2100 meter, hetgeen tevens een nieuw record betekende. Net als de overwinning van Buck Boko was de zege goed voor een eerste prijs van 800 euro.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: