Home | Buitenland | Ebbinge wint ook met Kaela Vrijthout

Ebbinge wint ook met Kaela Vrijthout

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Ebbinge wint ook met Kaela Vrijthout

TONGEREN – Met Rick Ebbinge als rijder was er in het Belgische Tongeren succes voor de merrie Kaela Vrijthout. De dochter van Orlando Vici en The Best Fanatic was de snelste in 1.18,4 over 2150 meter.

De door Hugo Buyl gefokte winnares wordt getraind door Jeroen Engwerda en heeft een record van 1.15,2 dat ze liep in Wolvega.

De door Hugo Buyl gefokte Kaela Vrijthout is een halfzusje van Contador Transs R en de in Tsjechië succesvolle Donadonitranss R. Vooral grootmoeder Fanatic Wish heeft zich in de fokkerij echter van waarde getoond.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: