Home | Buitenland | Succes voor As des Jacquets

Succes voor As des Jacquets

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Succes voor As des Jacquets

LA CAPELLE – In La Capelle was er zondag succes voor de door Robbin Bot gereden As des Jacquets. De combinatie was de sterkste in de Prix Nespoli over 2700 meter, waarin de winnende tijd 1.14,8 was.

De koers was gedoteerd met een prijzengeld van 25.000 euro en kende een veld van zestien deelnemers. De zoon van Ready Cash was eerder dit jaar ook al drie keer succesvol op Franse bodem. De voorbije jaren was hij ook regelmatig actief in Wolvega waar hij aan de lopende band wist te winnen.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: