Home | Buitenland | Opnieuw succes voor Hans Crebas

Opnieuw succes voor Hans Crebas

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Opnieuw succes voor Hans Crebas

KALMAR – Voor de tweede maal op rij was er in het Zweedse Kalmar succes voor Hans Crebas. Met Forza Rapida was hij wederom de snelste in 1.13,9 over 1640 meter en dat was een forse verbetering van het oude record van de ruin.

Medio september won de draver ook al op dezelfde baan. Dat was een bevestiging van zijn goede vorm, want voorafgaande aan die twee zeges was de combinatie ook al twee maal tweede geweest. Hij is een zoon van de vorig jaar overleden Flashing Rapida, ook de moeder van de snelle Daydream Rapida (1.11,5).

 

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: