Home | Buitenland | Goliath Boko naar winst

Goliath Boko naar winst

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Goliath Boko naar winst

KALMAR – Na een aarzelende start van zijn loopbaan is de door John Bootsman gefokte Goliath Boko in Zweden aardig aan de weg aan het timmeren. De ruin won inmiddels drie keer dit jaar en vrijdag gebeurde dat in handen van trainer Fredrik Persson.

De zege kwam in een koers met bandenstart tot stand in een winnende tijd van 1.15,4 over 2140 meter. In juli bracht hij zijn record al naar 1.14,8 tijdens een zege in Karlshamn. Goliath Boko is een zoon van Virgill Boko en Toplady As en daarmee een broertje van Famous Boko die reeds tot 1.14,7 kwam.   

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: