Home | Buitenland | Titanio naar Noorse winst

Titanio naar Noorse winst

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Titanio naar Noorse winst

BERGEN – In het Noorse Bergen was er wederom winst voor Titanio, de Italiaanse draver die ook enige tijd bij Arnold Mollema in training stond. Met John de Leeuw won hij begin 2016 in Wolvega, maar vertrok vervolgens vrij snel naar Rolf Tvedt, waar hij inmiddels drie keer zegevierde.

In Bergen was de zoon van de ooit ontvoerde Daguet Rapide de snelste in 1.16,0 over 1600 meter met Herman R Tvedt. Eind september verbeterde de ruin (een halfbroer van de succesvolle Regio) zijn record op de zelfde baan al naar 1.15,9. In Nederland was hij eigendom van Wilco van der Jagt (Granton Stables) uit Wilrijk.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: