Home | Buitenland | Zege voor Giovanni Bianco

Zege voor Giovanni Bianco

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Zege voor Giovanni Bianco

KUURNE – Voor de vijfde keer sinds zijn overgang naar België was er zondag een zege weggelegd voor Giovanni Bianco. De zoon van Armbro Embellish en Whitelips Mari (een halfzus van Zorba Oldeson) zegevierde met vaste rijder Jules van den Putte Jr in Kuurne in 1.17,0.

In deze koers over 2300 meter was de ruin verreweg de snelste. De door Hans van der Horst gefokte draver heeft inmiddels een record van 1.13,6, een tijd die hij eerder dit jaar liep bij zijn tweede zege in Mons. Bij ons was een vierde plaats in de Grote Unitrot Prijs achter Goofy Greenwood één van zijn belangrijkste prestaties.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: