Home | Buitenland | Rentree voor Nuncio

Rentree voor Nuncio

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Rentree voor Nuncio

BOLLNAS – In het Zweedse Bollnas is donderdag de rentree van Nuncio te bewonderen. De oud-winnaar van talloze topkoersen (Yonkers Trot, Breeders Crown, Oslo Grand Prix, Elitloppet) wordt dan gereden door zijn trainer Stefan Melander.

Vermoedelijk zal de crack – in 2016 draver van het jaar in Zweden -  later dit jaar in Frankrijk aan de gang gaan. In Bollnas lijkt de draver die dit jaar in een serie van de in de finale door Timoko gewonnen Elitloppet nog de sterkste was niet veel te vrezen te hebben. Het is dan ook niet het hoofdnummer van de dag.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: