Home | Buitenland | Prix de Paris-veld nog onduidelijk

Prix de Paris-veld nog onduidelijk

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Prix de Paris-veld nog onduidelijk

VINCENNES – Voor de Prix de Paris van komende zondag zijn liefst 34 dravers aangegeven. De draverij over 4150 meter kent een prijzenpot van 400.000 euro.

Pas donderdag wordt het definitieve veld bekend, maar voorlopig zijn de namen van Bold Eagle, Timoko, Up And Quick, Tiego d’Etang and Voltigeur de Myrt nog bij de potentiële starters. Bazire heeft Belina Josselyn and Tornade du Digeon als optie en Philippe Allaire zet zijn kaarten op Bird Parker en Traders. Daniel Reden selecteerde Wild Honey, Lionel, Propulsion, Call Me Keeper en naast Bold Eagle heeft Sebastien Guarato ook Valko Jenilat en Beau Gamin als mogelijke starters.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: