Home | Buitenland | Zeges Fast Freddy en Flair

Zeges Fast Freddy en Flair

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Zeges Fast Freddy en Flair

STRAUBING – in het Duitse Straubing waren twee in Nederland gefokte dravers zatredag succesvol. Zowel Fast Freddy als Flair wist te winnen. Beide paarden hebben Eilean Donon als vader achter hun naam staan.

Fast Freddy schreef met Josef Franzl de openingskoers op zijn naam. De vijf jaar oude ruin noteerde een winnende tijd van 1.21,3 over 1925 meter en maakte zijn favorietenstatus daarmee volkomen waar. Het was de derde winst op rij voor de voorheen met Frans van der Blonk koersende dochter van Ashley Boko.

Leeftijdgenote Flair werd door Robert Pletschacher naar de zege gereden tijdens deze PMU-meeting. De merrie deed dat in een winnende tijd van 1.23,6 over 2425 meter. Voor de enige tijd in Tsjechië bij Alle Loman actieve draver betrof het hier helaas geen mooi gedoteerde PMU-koers, zodat er nog geen 400 euro op haar prijzenlijst kon worden bijgeschreven.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: