Home | Buitenland | Vier keer winst in Dinslaken

Vier keer winst in Dinslaken

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Fast Track wint © www.traberfoto-sx.de Fast Track wint © www.traberfoto-sx.de

DINSLAKEN - Brenda Charisma blijkt zich op de baan van Dinslaken uitstekend thuis te voelen en zegevierde dit keer over 2550 meter. De merrie van Stal Daisy was in handen van Jeffrey Mieras de sterkste.

De baanrecordhoudster voldeed met die zege overtuigend aan haar status als favoriete, ondanks de verwoede tegenstand van Dasmijn Medo die Brenda Charisma lang in het tweede spoor hield. Uiteindelijk kwam er een tijd van 1.17,7 op de klokken.

Fred Handelaar bewees zijn kwaliteiten maar weer eens met dank aan Fast Track. Ook deze als torenhoge favoriet aan de strijd begonnen combinatie nam de Heerenvener snel de kop, doseerde het tempo uitstekend en snelde in 1.19,3 naar de winst. De hengst van eigenaar Walstra komt uit de in grootse vorm zijnde stal van Bas Crebas.

In een veldje van zes paarden ging de winst naar Simon Woudstra met Cary’s little Diva. De merrie van eigenaresse Nadina Kozica zette een winnende tijd neer van 1.20,3.

Robbin Bot sloeg in Dinslaken nog toe met Dreamsaremyreality, die na een ronde de leiding overnam en de merrie naar haar vierde winst op Dinslaken naar zich toe haalde. Dat biedt nog uitzicht op de titel Paard van het Jaar van Dinslaken.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: