Home | Buitenland | Facebook blijft ongeslagen in Noorwegen

Facebook blijft ongeslagen in Noorwegen

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Facebook blijft ongeslagen in Noorwegen

BJERKE – Na een succesvol optreden in Jarlsberg heeft Facebook woensdag ook zijn tweede start in Noorwegen in winst omgezet.

Voor Facebook viel er volgens zijn voormalige trainer (en eigenaar) Jeroen Engwerda bij ons niet veel meer te verdienen. Zijn winsom was na zeges in onder meer de Sweepstakes, Grote Unitrot Prijs en de Fokkers Trofee dusdanig hoog dat het uitzoeken van passende koersen best een probleem zou zijn. Met Magnus Teien Gundersen leverde zijn tweede Noorse optreden wederom winst op in 1.14,7 over 1609 meter. Zijn record van 1.12,6 liep hij eerder dit jaar met Rick Ebbinge in het Deense Billund.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: