Home | Buitenland | Dubbel voor Hans Crebas

Dubbel voor Hans Crebas

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Dubbel voor Hans Crebas

KALMAR – Een topdag voor Hans Crebas, de Nederlander die het veelal onopgemerkt toch uitstekend blijft doen in Zweden. Vrijdag won hij in Kalmar zelfs twee koersen.

De eerste was met Condor Motion, de door Ron Peet gefokte draver die in 1.15,7 over 2140 meter naar de winst werd gereden. De winnaar had net een dag langer dan één jaar moeten wachten op dit hernieuwde succes. Voor rijder Hans Crebas was het zijn tiende seizoenzege.

Later won Crebas ook nog met Courage to Love, eveneens eigendom van Huib Crebas. De zoon van Love You en Rosalind Pride was de snelste in 1.15,0. Hij is pas enkele maanden actief in Zweden, na eerdere successen bij Jeroen Engwerda. Daar won hij één koers met Andre Bakker en drie met Rick Ebbinge.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: