Home | Buitenland | Succes voor Easypeasy Rhythm

Succes voor Easypeasy Rhythm

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Easypeasy Rhythm (Archieffoto © www.mbfotos.nl) Easypeasy Rhythm (Archieffoto © www.mbfotos.nl)

AVENCHES – In het Zwitserse Avenches kon zaterdag een zege worden genoteerd voor Easypeasy Rhythm en dat was alweer de vijfde maal dat de zoon van Rhythm and Speed in zijn nieuwe thuisland wist te winnen.

Met Joey Vignoni werd over 2350 meter een winnende tijd van 1.18,3 in de boeken geschreven. Dat was een flink stuk verwijderd van zijn besttijd van 1.15,1, eerder dit jaar in Duitsland neergezet. Met de eerste prijs van ruim drie mille tilde hij zijn winsom ruim boven de 31.000 euro. De draver wordt momenteel door Arnold Mollema verhuurd aan  Ecurie Max Gordon in het Zwitserse Mannedorf.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: