Home | Buitenland | Opnieuw winst voor Anyway Thourjan

Opnieuw winst voor Anyway Thourjan

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Opnieuw winst voor Anyway Thourjan

MONTIER EN DER – Waar het in ons land maar mondjesmaat wilde lukken met Anyway Thourjan gaat het in zijn geboorteland inmiddels crescendo met deze zes jaar oude Franse ruin. In Montier en Der scoorde de draver van Stal PayDay voor de tweede maal dit jaar.

In handen van Franck Ouvrie zette de draver een bescheiden winnende tijd neer van 1.27,0 over 2325 meter. Dat was echter voldoende om de vanuit het eerste band begonnen paarden te achterhalen. Eerder was het eigenarencollectief ook al succesvol op Franse bodem met Beatnik Turgot.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: