Home | Buitenland | Opnieuw snelle zege voor Coktail Fortuna

Opnieuw snelle zege voor Coktail Fortuna

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Opnieuw snelle zege voor Coktail Fortuna

DANNERO – De naar het noorden uitgeweken Coktail Fortuna heeft ook zijn vierde overwinning in zijn nieuwe omgeving te pakken, al gebeurde dat dit keer in het Zweedse Dannero. Met Oystein Tjomsland was hij de snelste in 1.11,5 over 1640 meter. Dat was net onder zijn onlangs gevestigde record van 1.10,4. Alleen Dream With Me (1.10,1) was als Nederlands gefokte draver ooit sneller.

Bij ons was de door Toine Schoonderwoerd gefokte draver onder meer bekend van zijn optreden in de Derby, waarin hij vierde werd met Tom Kooyman die toen een gastritje kreeg van trainer Hugo Langeweg. Later werd hij met Jaap van Rijn nog seriewinnaar in Wolvega. In 2015 vertrok hij naar Noorwegen.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: