Home | Buitenland | Opnieuw succes voor Martijn de Haan

Opnieuw succes voor Martijn de Haan

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Opnieuw succes voor Martijn de Haan

TINGSRYD – De vorm van Martijn de Haan in Zweden is de laatste weken opmerkelijk. In Tingsryd was hij zondag opnieuw succesvol met dank aan Staro Iowa, die in 1.13,9 over de mijl wist te winnen.

Dat betekende tevens een forse verbetering van de recordtijd van de draver. Voor De Haan was het zijn vierde overwinning in één week tijd, waarmee zijn seizoentotaal op zes kwam.

Ook was er een zege voor de voormalige Mollema-pupil Riki d’Asolo, die in 1.12,3 voor de vierde maal in Zweden wist te winnen. De Italiaan werd gereden door Thomas Uhrberg. Onlangs bracht hij zijn record naar 1.11,0. De zoon van Varenne won bij ons meerdere koersen en debuteerde destijds als tweejarige met een overwinning op de baan van Duindigt.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: