Home | Buitenland | Winst voor Vertige de Vauvert

Winst voor Vertige de Vauvert

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Winst voor Vertige de Vauvert

CAGNES SUR MER – In het Franse Cagnes sur Mer was er vrijdag nieuw Frans succes voor eigenaar Patrick Davidson. De Haarlemmer zag hoe de door Henk Grift getrainde Vertige de Vauvert in 1.15,1 de met 22.000 euro gedoteerde Prix Prelude Gede op zijn naam schreef.

Het betekende de tweede seizoenzege voor de draver die we ook al in Wolvega zagen aantreden. Eerder dit jaar was hij in Marseille ook al eens de sterkste. De zevenjarige werd in Cagnes sur Mer gereden door Julien Foucault.

Recente winnaars Prix Prelude Gede:

2016 Vertige de Vauvert met Julien Foucault

2015 Ulk de Hauty met Damien Barbesant

2014 Urbain de Châtelet met Imad Benakmoume

2013 Soleil des Loups met Nicolas Duchesne

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: