Home | Buitenland | Emma Boko naar tweede zege

Emma Boko naar tweede zege

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Emma Boko naar tweede zege

TORNIO – In Tornio in het westen van Finland behaalde Emma Boko zaterdag de tweede winst in haar loopbaan. Dat deed ze in een koers over 1600 meter waarin ze 1.15,2 toonde. Dat betekende meteen een nieuwe record.

De winnende rijder was Timo Niemelä die daarmee sinds ruim een jaar weer eens won met de merrie. Ze is een dochter van Early Southwind die in Finland onder meer Castor Boko en Dexter Boko bracht. Beide paarden beschikken inmiddels over aansprekende records.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: