Home | Buitenland | Mooie zege Canadair met Dion Tesselaar

Mooie zege Canadair met Dion Tesselaar

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Mooie zege Canadair met Dion Tesselaar

AMIENS – Canadair van Nico Dekker lijkt voor eigenaar Nico Dekker een mooie haververdiener te worden. De vier jaar oude zoon van Meaulnes du Corta was in zijn tweede start op de baan winnaar in handen van trainer Dion Tesselaar.

De zege in de Prix Auguste Arson werd binnengehaald in een tijd van 1.15,7 over 2400 meter en dat was de concurrentie veel te machtig. Vorige maand debuteerde de hengst met een knappe tweede plaats in Le Croisé Laroche.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: