Home | Buitenland | Eerste winst voor Flashing Boko

Eerste winst voor Flashing Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Eerste winst voor Flashing Boko

BJERKE – In het Noorse Bjerke kon de eerste zege worden bijgeschreven op het conto van Flashing Boko. In een klein veldje werd de ruin door Hans Christiaan Holm in 1.17,6 naar de zege gereden.

Hoewel de zoon van Exciting Kronos zijn proef destijds ook aflegde in Bjerke, kwam hij aanvankelijk vooral in actie op andere banen. Starts in Zweden en Biri leverden echter niet meer dan wat kleine plaatsgeldjes op. Zijn record is inmiddels 1.17,1.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: