Home | Buitenland | Overwinning voor Aztec Boko

Overwinning voor Aztec Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Overwinning voor Aztec Boko

SKELLEFTEA – In het Zweedse Skelleftea behaalde de Nederlandse draver Aztec Boko woensdag zijn tweede seizoenzege. De zoon van Juliano Star en Peyton Boko was in handen van Patrik Nygren de snelste in 1.16,6 over 2660 meter.

Voor de van moederszijde van Speedy Volita afstammende ruin was het zijn 23e overwinning. De in 2013 naar het noorden verhuisde oud-pupil van succestrainer Paul Hagoort was al seriewinnaar in 2013. Aztec Boko werd destijds uitgeschakeld in de door Amour d’Occagnes gewonnen Derby A en heeft inmiddels een record van 1.13,8. Hij verhuisde eind 2015 van trainer Michael Larsson naar Kajsa Englund.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: