Home | Buitenland | Nederlandse zeges in Dinslaken

Nederlandse zeges in Dinslaken

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Nederlandse zeges in Dinslaken

DINSLAKEN – Kooyman, Spin, Minnema; een trio dat aangeeft dat de Nederlandse inbreng op de baan van Dinslaken weer niet gering was.

Marco Spin was de snelste in de tweede koers van de dag met dank aan Laila Lobell. In een tijd van 1.19,7 was de draver van eigenaar Gerrits de snelste over 2100 meter. Dat was een grote verrassing waarbij de broertjes Micha Brouwer (Superior Diamond) en Danny Brouwer (met favoriet Goodspeed) het nakijken hadden.

Tom Kooyman is prima op dreef en dat leverde met Sabsevar As een nieuwe zege op. De favoriet voldeed in 1.17,8 aan de verwachtingen en won met afgetekend verschil.

Een mooie zege was er ook voor Saltnpepa Diamant van Stal Payday. De hengst was in 1.20,8 in handen van Dennis Minnema oppermachtig in een koers waarin medefavoriet Flavius Boko werd uitgeschakeld.

David F Boko was de rapste met Nick Schwarma. De amateurrijder stuurde de zoon van Broadway Hall in 1.20,4 naar de winst,

Winst was er ook voor Vrytzen, een Franse ruin van eigenaresse Eline de Vries. Hij klopte met Jochen Holzschuh de door Tom Kooyman gereden Guy Pomponne en Fideel Transs R met Jesse ter Borgh.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: