Home | Buitenland | King of the World snel in Mönchengladbach

King of the World snel in Mönchengladbach

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
King of the World snel in Mönchengladbach

MÖNCHENGLADBACH – In Mönchengladbach was één van de snelste zeges bestemd voor King of the World. Al was hij niet de enige winnaar met een (deels) oranje tintje.

De door Jean Huls gefokte King of the World wees in handen van Michael Nimczyk na 2100 meter in 1.16,1 met duidelijk verschil de verrassende veteraan Iper Flying (Danny den Dubbelden) terug.

De openingskoers ging naar Grazia Greenwood met Victor Genz. De door Frank Bins gefokte merrie had voldoende aan een tijd van 1.21,0 over 2100 meter.

Mede-eigenaar Van Dijk Staal van Replay Diamant kon eveneens weer een overwinning op de teller bijschrijven. De dochter van SJ’s Photo zette met Michael Nimczyk een winnende tijd neer van 1.17,6.

De door Marco Menger gefokte Mistic Memory behaalde een zege met Julia Knoch. De zoon van My Love Jet en Lovely Memory was in 1.18,1 duidelijk snelle dan Red Phoenix, een fokproduct van Hans van Keeken.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: