Home | Buitenland | Successen Brandy Energy en Future Shadow

Successen Brandy Energy en Future Shadow

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Future Shadow (Archieffoto © www.mbfotos.nl) Future Shadow (Archieffoto © www.mbfotos.nl)

KUURNE – Op de baan van Kuurne waren zondag de Nederlandse dravers Brandy Energy en Future Shadow succesvol.

Brandy Energy is al vele jaren in België actief, maar had al ruim een jaar geen zege meer geboekt. Dit keer was het eindelijk weer eens raak in handen van Benedicte Labeeuw. In deze koers voor uitsluitend vrouwelijke rijders moest de merrie wel de winst delen met Fraulein As E. De winnende tijd was 1.18,7 over 2300 meter.

Future Shadow is aan een prima serie bezig met meerdere overwinningen op rij, slechts afgewisseld door een derde plaats in Kuurne. Met Marc Huygens was de ‘deels’ door de Alkmaarse Shadow Stable gefokte draver (moeder Plask vertrok naaar ons land) de snelste in 1.15,9 over 1800 meter. Dat was een duidelijke recordverbetering.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: