Home | Buitenland | Jag Heuvelland wint in München

Jag Heuvelland wint in München

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Jag Heuvelland wint in München

MÜNCHEN – De door Jean Huls gefokte Jag Heuvelland heeft in München de dertigste zege in zijn loopbaan behaald. De ruin nadert inmiddels de zestig mille aan gewonnen prijzengeld.

De zoon van Jag de Bellouet en de goede Armbro Motion richt zich de laatste tijd ook op het montégenre en daarin was hij nu voor de tweede maal op rij de sterkste met de Duitse specialiste Ronja Walter. Dat gebeurde in een tijd van 1.17,6 over 2150 meter. Hij blijft daarmee ongeslagen in zijn ritjes onder het zadel. De meest winnende zoon van Armbro Motion – een bijzonder productieve en succesvolle fokmerrie – is nog altijd Sir Maurits.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: