Home | Buitenland | Opnieuw succes voor Hans Crebas

Opnieuw succes voor Hans Crebas

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Opnieuw succes voor Hans Crebas

KALMAR - Een beter compliment kan er niet zijn. Je komt voor de eerste keer uit met een paard dat in meer dan tien starts niet heeft gewonnen en pakt onmiddellijk een zege. Dat deed Hans Crebas met My Little Devil.

Dat gebeurde op de baan van het Zweedse Kalmar, waar onze landgenoot zijn vijfde seizoenzege behaalde. Dat gebeurde in 1.17,8 over 2140 meter. Zijn moyenne qua zeges van tien procent blijft voor een in Zweden actieve buitenlander imponerend.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: