Home | Buitenland | John Gommans wint twee koersen op rij

John Gommans wint twee koersen op rij

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
John Gommans wint twee koersen op rij

BORNHOLM – De doorgaans in Bornholm hoog op de seizoenranglijsten eindigende John Gommans heeft zijn eerste zeges van het jaar op de Deense eilandbaan te pakken. Hij won met respectievelijk Lille Du en Picasso Jetset twee koersen op rij.

Met Lille Du was de Nederlander de snelste in 1,23,3 en in een stayerskoers over 2440 meter zette Picasso Jetset een winnende tijd neer van 1.20,7. Het waren voor Gommans de eerste twee zeges van het eind maart op Bornholm begonnen seizoen. Vorig jaar kende hij in Denemarken een sterk seizoen met liefst 26 in 137 starts.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: