Home | Buitenland | Winst Early Boshoeve en Dmitrova Fortuna

Winst Early Boshoeve en Dmitrova Fortuna

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Winst Early Boshoeve en Dmitrova Fortuna

TONGEREN – Op de baan van het Belgische Tongeren kon zowel Early Boshoeve als Dmitrova Fortuna voorrijden.

Early Boshoeve toonde zich de sterkste in handen van Gunther Loix. De dochter van Look de Star en Pussycat Boshoeve was daarmee voor de tweede keer op rij de snelste. Dat gebeurde in een winnende tijd van 1.19,9 over 2150 meter.

Dmitrova Fortuna hoefde niet veel rapper om ook haar koers in winst om te zetten. Met Steven Rogiers als rijder noteerde ze een tijd van 1.19,6 over 2150 meter. De merrie is een dochter van de snelle Nikita Fortuna en is pas sinds korte tijd actief in België. Haar eerste en tot zaterdag enige zege dateert van november 2014, toen ze met Silvia Raspe de sterkste was in Gelsenkirchen.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: