Home | Buitenland | Dertiende alweer voor Explosive Lane

Dertiende alweer voor Explosive Lane

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Dertiende alweer voor Explosive Lane

BERGEN – Voor Explosive Lane tikt de teller in Noorwegen maar door! De merrie vervolgde donderdag in Bergen haar inmiddels imponerende serie, want voor de dertiende keer op rij was het nu raak in Scandinavië.

Met wederom Pal Buer als rijder zette ze vanuit de banden een winnende tijd van 1.13,6 over 2100 meter neer. Ze heeft reeds een record van 1.12,1. De draver is sinds mei 2015 in Noorwegen actief, na eerdere successen bij Hugo Langeweg. De door Renco Slik gefokte draver was bij ons tweede in de Sweepstakes Merries en won in Wolvega de Breeders Crown. In Noorwegen was ze sinds haar eerste optreden nog nooit buiten het geld.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: