Home | Buitenland | Eerste winst voor Georgia Boko

Eerste winst voor Georgia Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Eerste winst voor Georgia Boko

HALMSTAD – In het Zweedse Halmstad behaalde Georgia Boko de eerste winst in haar loopbaan. Na een tweede plek in haar debuutrace was het nu raak met Adrian Kolgjini.

Dat gebeurde met een kleine verbetering van haar recordtijd, want over 2140 meter noteerde ze een winnende 1.17,6. Vooral de laatste 500 meter van de steeds leidende draver waren opmerkelijk snel. Ze is een dochter van Bahama, eerder al de moeder van de winnares van de GP Continentale van 2007, Grande Armee.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: