Home | Buitenland | Zeges Robbin Bot en Sytske de Vries

Zeges Robbin Bot en Sytske de Vries

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Zeges Robbin Bot en Sytske de Vries

HAMBURG – Op de baan van Hamburg was donderdag winst weggelegd voor zowel Robbin Bot als montérijdster Sytske de Vries.

Robbin Bot won met de door hem zelf getrainde vierjarige Italiaan Triomphe Ferm. De zoon van Goetmals Wood was als favoriet na 2200 meter ruimschoots de snelste. Dat ging aan een voet van 1.15,4, waarmee onder meer Floyd Stardust (derde) en Valentien W (vierde) het nakijken hadden.

In de afsluitende montédraverij was er winst weggelegd voor de bij Jan van Dooyeweerd in training staande Alexandria. De Franse merrie werd door Sytske de Vries kundig in 1.18,3 naar de zege gereden.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: