Home | Buitenland | Tweede succes voor Fender Boko

Tweede succes voor Fender Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Tweede succes voor Fender Boko

BJERKE – De in 2013 voor een bedrag van rond de dertig mille geveilde Fender Boko – hij ging toen meteen over in Noorse handen – heeft ook de tweede winst in zijn loopbaan te pakken. Hij won donderdag in Bjerke in een nieuwe record van 1.16,9 over 2100 meter.

De ruin werd opnieuw gereden door Lars Anvar Kolle. Fender Boko is een zoon van Muscles Yankee en Lucky Lavec, een kleindochter van Jet Frances Boko. De winnaar is een halfbroertje van tonwinnaar Djali Boko.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: