Home | Buitenland | Escape Boko naar zege

Escape Boko naar zege

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Escape Boko naar zege

BJERKE – In het Noorse Bjerke was woensdag Escape Boko succesvol en dat was de vierde zege in zijn loopbaan. In handen van vaste stuurman Lars Anvar Kolle zette hij een winnende tijd neer van 1.15,5 over 2600 meter. Hij maakt echter een nogal wisselvallige carrière door met soms opvallende prestaties, maar moet ook door kwetsuren vaak op stal blijven.

In Bjerke klopte de zoon van Credit Winner en Lucky Lavec elf tegenstanders. Escape Boko verbeterde met zijn tijd zijn record met klein verschil. Moeder Lucky Lavec bracht eerder al de goede Djali Boko.

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: